cazare timisoara, cazare ieftina in timisoara

cazare timisoara, cazare ieftina in timisoara

Despre noi

Despre noi

Rebreanu Residence Timisoara va ofera servicii de chirie si cazare la cele mai mici preturi de pe piata imobiliara actuala din Timisoara.

Cu standarde de confort ridicate si o pozitionare ideala fata de Complexul Studentesc, suntem solutia ideala pentru un camin calduros care sa devina pentru tine acasa.

Camerele oferite de noi spre inchiriere dispun de facilitati deosebite cum ar fi: Televizoare LCD, acces la internet nelimitat, cablu TV, cabina de dus cu hidromasaj, frigider pentru depozitarea la rece a bauturilor si mancarurilor tale preferate, mobilier nou si multe alte facilitati care te vor face sa ramai la noi cat mai mult posibil.

Parcarea supravegheata video va lua o grija de pe capul tau iar ospitalitatea personalului nostru te va face sa te simti in elementul tau.

Cladirea Rebreanu Residence este o cladire nou construita, cu mobilier si utilitati noi, nefolosite pana acum. Inaugurarea spatiilor de locuit / cazare / inchiriere in Timisoara se va realiza pe data de 1 Semptembrie 2012. Va asteptam cu drag "acasa".

Noi consideram ca serviciile de cazare in Timisoara oferite de noi sunt bune, te asteptam la noi pentru ca parerea ta despre serviciile noastre de cazare si inchiriere sa fie FOARTE BUNA!

facilitati cazare

Parcare pazita Supraveghere video si iluminare 24/24
Aer conditionat Fiecare camera dispune de sistem aer conditionat
Televizor LCD si internet Cablu TV, internet, televizoare LCD
Bucatarie & sala de mese Toti locatarii au acces la o bucatarie modern echipata cu aragaze, masini de spalat si uscatoare de haine cat si acces la o sala de mese
Alte facilitati Mobilier nou, frigider in fiecare camera, contoare pentru apa si curent proprii si multe altele
Cazare Camera single Timisoara Camera single Timisoara
Tarif: 150 €
Cazare Camera double base Timisoara Camera double base Timisoara
Tarif: 180 €
Cazare Camera double plus Timisoara Camera double plus Timisoara
Tarif: 180 €
Cazare Camera double extra Timisoara Camera double extra Timisoara
Tarif: 180 €
Cazare Camera triple Timisoara Camera triple Timisoara
Tarif: 200 €